Auteur Topic: [recept] hollands: Broodje warm vlees  (gelezen 60 keer)

6 juli 2020, 10:13:54
gelezen 60 keer

beheerder

  • *****
  • Information
  • Senior
  • Forumbeheerder
  • Berichten: 338
    • Bekijk profiel

[TOC] Inhoudsopgave


aanbevolen: wit broodje met sesamzaad

Kabouters doen altijd vreselijk geheimzinnig over broodje warm vlees. Waarom is dat eigenlijk?


Broodje warm vlees


Het eten van een broodje warm vlees vereist grondige voorbereiding.
U dient zeer omzichtig te werk te gaan want we leven tenslotte in een klimaat van toenemende agressie van geradicaliseerde vegetariërs en potentiéle zelfmoord-veganisten richting oprechte gourmands en gulzige carnivoren.
Vandaar dit stappenplan om toch te kunnen genieten van deze buitengewoon misdadig-heerlijke maaltijd echter zonder uzelf onnodig in gevaar te brengen.


Ingrediënten
De vleeswaar betreft plakjes gebraden fricandeau.
Satésaus is de primaire saus. Kies de variant die bij u past. Soms moet er melk bij.
De verse witte broodjes dienen te komen van een echte bakker.
Eventuele toevoegingen zijn zwarte peper, mayonaise en/of sambal.
Kies onomstotelijk voor roomboter om het vlees te bakken.

Overwegingen
Plan deze criminele actie ruim van te voren want u dient met militaire precisie deze operatie tot een succes te brengen en verwaarloos dus daarom geen enkel detail.
Het is raadzaam om tijdens de missie uw mobiele telefoon uit te zetten en deze zeker niet mee te nemen tijdens het doen van de boodschappen.
Zo bent u absoluut niet traceerbaar en niemand kan u afluisteren en daardoor komt u dus niet voor onaangename verrasingen te staan.
Tevens verdient het aanbeveling om tijdens de nuttiging ofwel de UTP-kabel uit de PC te trekken ofwel om het internet-modem geheel af te koppelen.
Als u daarbij ook nog eens de batterij uit uw mobiel haalt en uw mobiel in aluminiumfolie wikkelt dan kan geen enkele inlichtingendienst uw verrichtingen meer volgen.
Bijkomend voordeel is tevens dat Google/FB/NSA je niet kan profileren aan de hand van bestedingspatronen, contacten, internetgedrag en fysieke verplaatsingen.
Het voorgaande is bedoeld om er absoluut zeker van te zijn dat u nooit en te nimmer ter verantwoording kan worden geroepen voor uw onwettige consumptiepatronen.

Strategie
(T+0) Koop dagen er voor de satésaus samen met wat andere boodschappen op locatie A, dan valt het niet zo op.
(T+1) Koop daags er na in een andere winkel - locatie B, waar niemand u kent - de fricandeau en probeer bij het afrekenen aan de kassa zo bleu en afwezig mogelijk te kijken en betaal contant.
Zo laat u geen spoor achter op uw bankrekening. Betaal gepast met munten en niet met biljetten. Tevens behoeft u geen kassabon.
Dit alles past in de werkwijze om bewijzen niet te verzamalen en waar nodig deze zo veel mogelijk vernietigen.

(T+2) Koop bij de beste bakkerij - locatie C - samen met de witte broodjes tevens een halfje volkoren. Zo lijkt het op een volkomen legale bestelling.

Onderweg naar huis met uw boodschappen dient u telkens zo schlemiel, seniel en/of infantiel mogelijk over te komen op uw omgeving: u bent er hoegenaamd even niet bij met uw gedachten. Uw schaapachtige onschuld zou er overtuigend van af moeten druipen, als het ware.

(T+2.1) Als u weet wanneer u het broodje warm vlees wilt gaan eten dan is het verstandig om op die dag de gordijnen eerst dicht te laten waardoor niemand een vermoeden kan krijgen. Het lijkt er dan op alsof u nog slaapt.

(Uur U) Daarop volgt de feitelijke procedure van de nuttiging zoals verderop exact is aangegeven.

(T+2.2) Na de nuttiging dienen alle sporen terstond te worden uitgewist. Dat behelst het direct doen van de afwas en het goed ventileren van de keuken. Pas daarna kunnen de gordijnen open.

(T+2.3) Vanaf het moment dat de keuken er onberispelijk uitziet en geen enkel geurspoor meer is te herleiden naar het broodje warm vlees, kunt u weer bezoek toelaten in uw woning.
Als u nieuwsgierig bezoek ontvangt dient u vlak voor het openen van de voordeur uw tanden te hebben gepoetst voor een frisse adem maar ook dient u kort maar krachtig uw gezicht en handen te hebben gewassen met zeep.
Door het overrompelende effect van uw ogenschijnlijke properheid kan het bezoekende individu niets zinvols meer opperen maar slechts iets vaags en/of banaals uitstamelen.
Dus, maai het gras - in spreekwoordelijke zin - voor de voeten van uw medelander waar mogelijk weg.

Alleen op bovenstaande manier kan de missie goed worden volbracht en komt u er goed mee weg.

Instructies met betrekking tot de bereiding:
Plaats op de eettafel het bord met bestek en de pot mayonaise.
Een broodplank met broodmes met de broodjes staan alvast naast het bord.

In de keuken verwarmt u de satésaus in een steelpannetje volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg voor de pittigheid eventueel een beetje sambal toe.

Als de saus eenmaal goed is kunt u in een hapjespan met anti-aanbaklaag een klontje boter laten smelten.
Braad op niet al te hoog vuur in korte tijd enkele plakjes fricandeau gaar. Bestrooi eventueel met peper.

Breng de pannen gniffelend en dus zonder luid hoongelach naar de eettafel.

Instructies met betrekking tot de beleving:
Snijd een broodje door en bestrijk beide helften met een laagje mayonaise.
Leg op de onderste broodhelft de warme fricandeau en breng daar een flinke hoeveelheid satésaus op aan.
Druk nu de bovenste broodhelft ietwat stevig op de ontstane smaakcombinatie zonder dat de saus er uit wordt geknepen.

Gebruik beide handen en breng het afgemonteerde broodje maar uw mond toe terwijl u de ogen sluit om optimaal de trilvaste smaaksensatie te ondergaan.
Beperk het kreunen van genot tot een paar decibels zodat niemand u kan horen smikkelen. Zoiets vereist een enorme discipline maar dat is hier absoluut noodzakelijk.

Probeer eerst wat kleine hapjes en neem dan steeds grotere happen waardoor op een goed moment uw mond helemaal vol zit.
Laat overtollige onderdelen van de warme vette hap langs de mondhoeken genotvol naar buiten sijpelen. Grijp niet in maar onderga die vette vibraties. Geniet !

Als er nog broodjes, fricandeau en saus over zijn dan kunt u de procedure herhalen totdat u verzadigd bent.

U mag na de nuttiging heel kort horizontaal neerploffen op de bank gedurende maximaal een half uur, ter uit-buiking.
Ervaar die voldaanheid maar blijf bij bewustzijn want u dient de sporen nog uit te wissen in de keuken.


PS
  1. U zou eventueel - ter huichelachtige compensatie of om daadwerkelijk uw geweten te sussen - zich kunnen voornemen om de avondmaaltijd strikt vegetarisch te laten zijn.
  2. U dient zich er van bewust te zijn dat u na de nuttiging van het broodje warm vlees nog ettelijke dagen rondloopt met een zelfvoldane grijns.
    Loop daar echter niet mee te koop.
    Dat zou verkeerd kunnen worden uitgelegd en contra-productief (want sociaal-onaanvaardbaar) kunnen gaan werken met betrekking tot de inter-menselijke contactbeleving.
    Het is beter om twee dagen gewoon thuis te blijven en komische horror-films te kijken op NetFlix.
    Dan heeft u namelijk een legitieme reden om te vervallen in satanisch hoongelach zonder dat de buren argwaan krijgen.
  3. Indien u een proleet bent met een uitkering dan kunt u toch nog een heel eind komen in de smaak beleving met afbak-stokbrood en een zakje diepvries-saté babi/ajam.
  4. Als u van plan bent de ovenschotel shoarma met rosti, breekbonen, room en kaas te gaan eten dan kunt u de kennis en ervaring aanwenden die u heeft opgedaan met het broodje warm vlees door op de dezelfde omzichtige, stiekeme en doortrapte wijze te opereren.
    Zo blijft u uit de gevarenzone en vermeerdert u - tegen minimale onkosten - uw welbevinden en persoonlijke levensblijheid.
AR, Nijmegen 18-05-2020


There are no comments for this topic. Do you want to be the first?